If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма такава. Ама иначе как да предизвикам свещената 4 да пише с/у мен
Аха, значи вече няма.
Ами като си технически инвалид-карък и пишеш термини, които въобще си нямаш идея какво означават, то винаги ще си на това дередже. А отгоре на всичко написа оправдание, което дете от 3-ти клас би се постарал повече, за да покрие глупостта, която е бълнал.
За това ако не знаеш нещо какво точно означава, просто не го пиши. Точно по този начин ще се избави форума от техническите инвалидно-каръшки мнения, които раздаваш.
Наистина е прекалено елементарно.
Аз видях на живо такава Брера
Много исках да видя с мотор 3.7, ама англичаните вече са се отказали да го правят
Стига бе, спри да осираш всяка тема. Това какво общо има със заглавието това ?
Бахти сърбогъщината дето си, сам пишеш глупости, после оправдания, някой ти се връзва и те поправя, и после пак глупости. Не ти ли писна да си правят пишка с теб, мазохос ли си, къв си...?
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Стига бе, спри да осираш всяка тема. Това какво общо има със заглавието това ?
Бахти сърбогъщината дето си, сам пишеш глупости, после оправдания, някой ти се връзва и те поправя, и после пак глупости. Не ти ли писна да си правят пишка с теб, мазохос ли си, къв си...?
И ти ли си като великолепната петорка? Хайде да ги направим 7, а? Още някой кандидат?
Пиши по темата, кое точно неразбра ?
Какво общо има 4х4, 3.7, Брери, 159ки ?
Въпроса беше ясен, как да разбере какъв му е мотора колегата. За дизелов мотор говорим в 156, ръйш...?
Пс КАНДИДАТИРАМ СЕ ЗА МОДЕРАТОР, някой трябва да спре тая простотия.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
И ти ли си като великолепната петорка? Хайде да ги направим 7, а? Още някой кандидат?
Както е тръгнало ще блокнеш целия форум, или поне тези, които могат да различат, че пишеш глупости, а на теб не ти отърва това, защото няма да може да хванеш "калинките", от които да изкараш 5 лв. с:
1. От къде си?
2. Звънни ми.
3. Звънни на Коко.
Както е тръгнало ще блокнеш целия форум, или поне тези, които могат да различат, че пишеш глупости, а на теб не ти отърва това, защото няма да може да хванеш "калинките", от които да изкараш 5 лв. с:
1. От къде си?
2. Звънни ми.
3. Звънни на Коко.
Колкото повече блокирани , толкова по тих форум.Но фатката е , че той си мисли, че като блокира прави нещо...напротив, нищо не прави, а точно това искат всички.Да си затвори плювалника.И докато хората дискутират, мислят и разсъждават, той съответно не вижда какво става и от тук идва спокойствието.А може с едно очо да кьори какво става, но нали раздава блокажи и прави кой знае какво....а пък мен както и всички останали , баш ме брига какво прави.
Може и да е добро момче....но компанията да му влияе лошо
Comment